7-ма годишнина на Gremium MC Macedonia

Gremium MC Macedonia ве поканува на прослава на нивната 7ма годишнина.

Настанот ќе се одржи во нивниот клубхаус во Кочани, на 20.05.2023 година (сабота).

Забавата е од отворен тип и поканети се сите пријателски клубови и пријатели.

Настанот започнува во 19.00 часот, а домаќините ветуваат добра дружба и одлична забава.

Локација: Bad Boys Bar, Кочани
Старт: 19.00ч
Датум: 20.05.2023 (сабота)

Благодарност!

Ви благодариме за тоа што споделувате содржини и го поддржувате нашиот веб сајт.